Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves juhlii Superpäivänä pitkäaikaista Futis-Liiga-pomoa, pelaa kaksi huippuottelua ja yrittää tehdä katsojaennätyksen

Ilveksen jalkapalloilijat viettävät lauantaina Superpäivää.

Ratinassa pelataan kaksi pääsarjaottelua, kun ensin Ilves kohtaa miesten Veikkausliikassa FC Hakan kello 15 ja kello 18 Ilves pelaa naisten Kansallisessa liigassa HPS:ää vastaa.

Superpäivänä juhlistetaan Suomen suurimman kortteliliigan, Ilves Futis-Liigan pitkäaikaista toiminnanjohtajaa, Risto Valkealaa ja tämän vaimoa Tiinaa. Risto Valkeala on jäämässä tämän vuoden lopulla eläkkeelle ja päättää samalla yli 30-vuotisen Futis-Liigan taipaleensa.

Superpäivään on kutsuttu kaikki Ilves Futis-Liigan pelaajat, Ilveksen junioriedustuksen pelaajat sekä yhteistyöseurojen pelaajat ja heidän läheisensä. Nuorille on tarjolla munkki- ja pillimehutarjoilu sisäänkäynnin yhteydessä ja Ratinan C-katsomon takana toimii 15.45-19.00 välillä tapahtuma-alue, jossa on erilaisia jalkapalloaiheisia rasteja.

Naisten edustusjoukkueen ottelussa yritetään rikkoa Kansallisen liigan katsojaennätys ja koko tapahtumaan odotetaan paikan päälle tuhansia ilvesläisiä ja muita katsojia.