Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Tuolla kunnolla kannattaisi hakeutua oikeisiin töihin" – Yle: voro vei autoista satoja litroja polttoainetta kantamalla ne kanistereissa 400 metrin päähän

Tamperelaisen kuljetusliikkeen kahdesta autosta vietiin noin 400 litraa polttoainetta tavalla, joka on vaatinut röyhkeyden lisäksi kovaa kuntoa. Tapauksesta kertoo Yle.

Varas oli jättänyt ajoneuvonsa noin 300–400 metrin päähän tien varteen. Hän kantoi sinne varastetulla polttoaineella täytettyjä kanistereita. Ajoneuvo ei työmaa-alueen kameroihin tallentunut, mutta varas kyllä.

– Kyllä siitä hyvää kuvamateriaalia on, omilla ja naapurin kameroilla. Ahkera kaveri on ollut, kun on jaksanut kävellä kannujen kanssa niin pitkää matkaa. Sitkeästi käveli työvaatteet päällä 25 litran kanistereiden kanssa moneen kertaan, eestaas. Täytyy sanoa, että tuolla kunnolla kannattaisi hakeutua oikeisiin töihin, Kuljetusliike Jakopalvelu Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tamminen kertoo Ylelle.

Tammisen mukaan menetykset ovat noin 1 000 euroa. Lisäksi maahan valuneiden polttoaineiden siivous tuotti lisäkuluja.

– Kuljettaja meni ilmeisesti häiritsemään toimintaa, kun aloitti työpäivän. Välineet olivat jääneet sinne, ja ne pumppasivat kaiken lopun polttoaineen maahan.

Tapauksesta on tehty rikosilmoitus.