Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pitkään tyhjänä seissyt suuri liiketila saa uutta elämää, muuttaja siirtyy vastavirtaan kauppakeskuksista Hämeenkadulle – "Meillä on valoisat odotukset uuden myymälän suhteen"

Kolmisen vuotta tyhjillään ollut liiketila entisessä Centrumin talossa saa uutta toimintaa syyskuun alussa, jolloin suomalainen kenkäliikeketju Click Shoes avaa myymälän rakennuksen katutasossa.

Click Shoes oli aiemmin Ratinassa ja myöhemmin Koskikeskuksessa. Ketjun toimitusjohtaja Hanna Ahola kehuu innoissaan uutta paikkaa Tampereen Hämeenkatu 11:n kivijalassa.

– Meillä on valoisat odotukset uuden myymälän suhteen Tampereen keskustassa. Sijainti on erinomainen ja näkyvä, Tampereen parhaita liikepaikkoja. Meille tulee iso ja valoisa liiketila. Tämä oli yksi syy uuden liikepaikkamme valintaan. Saamme huomattavan paljon lisää neliöitä, joita meillä ei aiemmin ollut keskustassa käytettävissä, toimitusjohtaja Ahola perustelee.

Click Shoesin muut Tampereen ja lähiseudun myymälät ovat Lielahdessa, Lempäälän Ideaparkissa ja Pirkkalan Veskassa. Ylöjärven Elossa on outlet-myymälä.

Hämeenkadun ja Pellavatehtaankadun kulmarakennuksen noin 4000 neliön liiketilat jäivät tyhjilleen, kun H&M sekä Clas Ohlson muuttivat niistä pois. Click Shoes täyttää tilasta vain yhden osan.