Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aiotko lähteä Turusta risteilylle Tallinkin laivalla? – Nyt sinun pitää opetella selvästi vanhasta poikkeava aikataulu

Tampereelta Turusta lähtevään Tallink Siljan Ruotsin-laivaan mielivän pitää opetella uusi risteilyaikataulu ja tarkistaa, millä bussilla tai junalla kannattaa Tampereelta matkaan lähteä.

Tallinkin Baltic Princessin aikataulu nimittäin uudistuu 13. syyskuuta alkaen. Samalla kohdesatama Ruotsissa vaihtuu.

Laiva lähtee Turusta kello 18.30 ja saapuu takaisin Turkuun seuraavana päivänä kello 16.30. Laiva pysähtyy Ahvenanmaan Långnäsissä mennen tullen ja käy kääntymässä Ruotsissa Kapellskärissä kello 6.00.

– Laivalla vietetty aika lähtöiltana pitenee ja toisaalta seuraavana päivänä lyhenee. Turussa ollaan siis hyvissä ajoin takaisin, jolloin kotiin ehtii palata muuallekin Suomeen ajoissa, iloitsee Tallink Silja Oy:n Turun aluejohtaja Nina Honkaranta tiedotteessa.

Baltic Princessillä on yhteensä kymmenen erilaista kahvilaa, ravintolaa tai baaria ja lisäksi laivalle on luvassa tulevana syksynä viihdettä jokaiselle viikonpäivälle.

Turku-Tukholma-reitin Galaxy lopettaa liikennöinnin reitillään 12.9.2022, jonka jälkeen reitillä operoi toistaiseksi vain yksi Silja Linen laiva: Baltic Princess.

Galaxy on vuokrattu majoituskäyttöön Hollantiin 20.9.2022 alkaen ainakin seitsemäksi kuukaudeksi, ja laivan lähdöt Turku-Tukholma-reitillä on vuokrauksesta johtuen peruttu 12.9.2022 alkaen.