Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mies uhkaili aseella Kangasalla – poliisi epäilee useista rikoksista

Poliisi sai sunnuntaina neljän aikaan iltapäivällä ilmoituksen miehestä, joka uhkaili aseella muita ihmisiä Kangasalan Sahalahdella. Poliisin saavuttua paikalle epäilty oli lähtenyt.

Tähän liittyen poliisilla oli seitsemän aikaan illalla kiinniottotehtävä yksityisasunnossa. Poliisin saamien tietojen mukaan henkilöllä oli ollut hallussaan ampuma-ase, jonka vuoksi poliisi varautui tehtävälle usean partion voimin. Paikalla oli myös raskaasti varustautuneita poliiseja.

Kahdeksan aikaan illalla poliisi otti epäillyn kiinni. 37-vuotiasta miestä epäillään tällä hetkellä tapon yrityksestä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, laittomista uhkauksista ja ampuma-aserikoksesta. Poliisi on ottanut kiinni myös kolme muuta henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään. Rikosten esitutkinta on alkuvaiheessa ja rikosnimikkeet sekä osallisten asemat saattavat vielä muuttua esitutkinnan edistyessä.