Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sanna Marin kohtasi suomalaismedian Kesärannassa, myös Olavi Uusivirralla osuutta asiaan – "Valtaosan ajastani käytän työntekoon"

Biletyskohun keskellä loppuviikon ajan ollut pääministeri Sanna Marin (sd.) on kohdannut suomalaismediaa Kesärannassa. Tiedotustilaisuus alkoi kello 16.30.

Tiedotustilaisuudessa on esitetty kysymyksiä laidasta laitaan. Varmasti erikoisimmaksi voidaan luonnehtia muusikko Olavi Uusivirran roolia kohussa. Tiedotusvälineissä on näkynyt helsinkiläisessä yökerhossa kuvattu video, jossa Uusivirta vaikuttaisi suutelevan pääministeriä kaulaan.

– En muista, että kukaan olisi minua kaulaan suudellut, Marin totesi tilaisuudessa.

Asiapuolella moni sosiaalisen median keskustelija ja poliittisesti aktiivinen henkilö on arvioinut kestämättömäksi tilanteen, jossa Marin on lähtenyt elokuun ensimmäisenä viikonloppuna niin sanotusti bilettämään, eikä hän ole nimennyt tehtäväänsä varahenkilöä. Ainakin toisena viikonlopun iltana juhliminen on jatkunut kansankielellä sanottuna pilkkuun asti.

– Valtioneuvosto on aina toimintakykyinen. Mielestäni toimintakykyni oli aivan hyvä, Marin kommentoi lehdistölle.

Raskauttavimpiin arvioihin on kuulunut se, että olisiko pääministeri mahdollisesti sekaantunut huumausaineisiin juhliessaan. Tämän Marin on kiistänyt jyrkästi, ja ilmoitti jo käyneensä huumetestissä. Sen hän näkee oman oikeusturvansakin kautta perustelluksi.

– En ole edes nuoruusvuosinani käyttänyt huumeita, Marin sanoi.

Toimittajat kysyivät myös töiden ja huvien tasapainosta.

– Valtaosan ajastani käytän työntekoon. Viikolla en ota työpäivän jälkeen edes yhtä olutta. Jos pääministerin työtä ajattelee, tässä työssä hauskanpitoon on inhimillinen tarve, Marin sanoi.