Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolme K-marketia Hervannassa saa uuden kauppiaan – Kaksi on "pääostopaikkoja" ja yksi "tilaihme" palvelee "vaativiakin herkuttelijoita"

Mikko Myllärinen aloittaa 1. syyskuuta Tampereella kolmen K-Marketin kauppiaana.

Uudet kauppapaikat ovat K-Market Tieteenkatu, K-Market Ylioppilaankatu ja K-Market Herkkupuoti.

– Olemme kaupunkilaisten jääkaapin jatke. K-Market Herkkupuoti ja Tieteenkatu palvelevat hervantalaisia sekä pääostopaikkoina että nopeina täydennysostopaikkoina. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun kaikki ruokaostokset voi tehdä mahdollisimman lähellä. K-Market Ylioppilaankatu on todellinen tilaihme ja palvelee nopeana täydennysostopaikkana vaativiakin herkuttelijoita, kertoo Myllärinen tiedotteessa.

Kolmessa kauppapaikassa on yli 20 työntekijää ja niissä kertyy yli 2000 päivittäistä asiakaskäyntiä.

Kaikki kolme kauppaa ovat auki kello 23 asti. K-Market Herkkupuodilla on myös tarjota Woltin palvelut, joka vie ostokset asiakkaalle kotiin

Myllärinen kiittää edeltäjäänsä kauppias Miki Rantalaa hyvästä työstä ruokahävikin hallinnassa. Työ jatkuu, sillä syksyllä suunnitelmissa on parantaa mahdollisuuksia löytää viimeistä käyttöajankohtaa lähestyvät tuotteet helposti hyllystä. Rantala siirtyi kauppiaaksi K-Supermarket Nekalaan.

– Sijoittelemme kaupoissamme tällaiset tuotteet selkeämmin, jotta mahdollisimman suuri osuus niistä pääsee käyttöön.

Myllärinen aloitti kauppiasuransa Kuortaneella seitsemän vuotta sitten. Etelä-Pohjanmaalle tie vei Tampereelta. Uusi koti löytyi Hervannasta aivan kauppojen läheltä.

Mikko Myllärinen jakaa työpaikkansa puolisonsa Annen kanssa. Tällä hetkellä Anne on vanhempainvapaalla. Mylläriset tapasivat toisensa opiskeluaikoina Vaasassa. Mikko on koulutukseltaan kauppatieteiden ja Anne filosofian maisteri.

Mylläriset harrastavat vaeltamista kansallispuistoissa ja retkeilyä lähilaavulla. Lisäksi Mikko maastopyöräilee ja golfaa sekä toimii K-ruokakauppiaiden luottamustehtävässä raportoinnin suunnitteluryhmän jäsenenä.