Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Tiesin, että minua kuvattiin, mutta luotin siihen, että koska tilaisuudet olivat yksityistiloissa, ei niitä julkaista minnekään" – Näin Sanna Marin kommentoi kohuvideotapausta

Pääministeri Sanna Marin (sd) ei kommentoi missä sosiaaliseen mediaan keskiviikkona levinneet biletysvideot on kuvattu ja kuka ne on kuvannut.

– Tiesin, että minua kuvattiin, mutta luotin siihen, että koska tilaisuudet olivat yksityistiloissa, ei niitä julkaista minnekään, Marin sanoi tänään tapaamisessaan tiedotusvälineiden kanssa.

Someen levinneillä videoilla juhlijat laulavat, halailevat ja tanssivat yhdessä. Videoilla juhlitaan esimerkiksi Petri Nygårdin ja Antti Tuiskun kappaleiden tahtiin. Videoilla näkyy juomalaseja ja kiroillaan. Myös Sanna Marin tanssii ja laulaa videoilla.

– Olen harmissani siitä, että joku halusi levittää videot julkisuuteen. En osaa sanoa kuka on näin tehnyt, Marin toteaa.

Videot on Marinin mukaan kuvattu tänä kesänä muutama viikko sitten. Hän ei kommentoi paikkaa tai paikkoja eikä kerro kuvaajaa.

– Siellä on pidetty hauskaa. Tanssin ja lauloin, nautin alkoholia. Jokainen voi omassa mielessään arvioida miltä se näyttää, pääministeri sanoo.

Lue lisää täältä.