Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolmekymppinen Hallila saa paikallisen takaisin... ja kokolihalla – "Burgereita tarjotaan Tampereella aivan riittävästi"

Vanha Hallilan Pub on tekemässä paluuta nimellä Groove Bar & BBQ.

Grooven virallisia avajaisia vietetään perjantaina 19. elokuuta.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä ravintolasivusto Kohokohdat.fi.

Groovea kuvaillaan kortteliravintolaksi, jonka erikoisuutena ovat lihaisat bbq-herkut. Lihavaihtoehtoina on esimerkiksi häränrintaisia briskettejä, nyhtöpossua ja -kanaa sekä klassiset bbq cola -ribsit. Lisukkeina löytyy muun muassa lyttyperunat ja Mac & Cheese.

– Burgereita tarjotaan Tampereella aivan riittävästi. Sellaisia paikkoja ei kuitenkaan juurikaan ole, joissa valmistetaan barbeque-tyyliin erilaisia kokolihoja, kuten esimerkiksi juuri briskettiä eli häränrintaa, kertoo ravintoloitsija Petri Löppönen Kohokohdat.fi:ssä.

Löppönen on toiminut hotelli- ja ravintola-alan johtotehtävissä sekä ravintolayrittäjänä ympäri Suomea. Monille myös Groove on nimenä tuttu, sillä Löppönen pyöritti aikanaan Tampereen Aleksanterinkadulla musiikkiklubimaista Groove Baria. Samassa rakennuksessa toimivat silloin myös Tabu ja latinalaisvaikutteinen ruokaravintola Esperanza.

Hallilan Groove avasi ovensa jo keväällä jääkiekon MM-kisojen aikaan. Myös terassi laajennettiin kolminkertaiseksi. Loppukesällä mukaan on tuotu myös ruokatuote. Löppöselle on ollut alusta asti tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita niin juoma- kuin ruokatarjonnankin suhteen.

Virallisia avajaisia vietetään perjantaina Hallilan kaupunginosan 30-vuotisjuhlien yhteydessä. Esiintyjinä nähdään muun muassa Taikuri Marko ja bluesrockia soittava Crooked Souls.