Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perinteinen lounasravintola uusiutuu: uusi vetäjä Savoysta ja Saludista – "Pidämme jatkossa aina vähintään kerran viikossa jonkin teemapäivän tuomaan lisäpiristystä lounasruokailuun"

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintola uusiutuu ja saa vetäjän keittiöönsä. Suomalaisen Klubin ravintolan uutena keittiömestarina aloittaa muun muassa aiemmin Helsingin Savoyssä ja Tampereen Saludissa työskennellyt Petri Niemelä. Ravintola avataan uuden keittiömestarin laatimin ruokalistoin elo-syyskuun vaihteessa.

– Skandinaavisuus, tuoreus ja raikkaus ovat periaatteemme, joilla valmistamme maukasta ruokaa asiakkaittemme nautittavaksi. Korostamme myös salaattipöydän merkitystä ja nostamme perinteisen ruoanlaiton kunniaan, kertoo keittiömestari Petri Niemelä tiedotteessa.

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintolan henkenä on jatkossakin suomalaisuus, ja sen tarjonnassa korostuvat lähituottajien raaka-aineista toteutetut klassiset ruoat. Ravintola on avoinna kaikille ruokailijoille arkisin kello 10.30-14.00, mutta se toimii myös tilausravintolana erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

– Pidämme jatkossa aina vähintään kerran viikossa jonkin teemapäivän tuomaan lisäpiristystä lounasruokailuun. Ja vuodenaikojen vaihtelut otamme tietysti huomioon, Niemelä jatkaa.

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintola sekä sen kokous- ja kabinettitilat palvelevat osoitteessa Puutarhakatu 13. Sen Marskin salissa voi järjestää tilaisuuksia jopa 150 hengelle.

Suomalaisen Klubin ravintolatoiminnan taustalla olivat aiemmin muun muassa C:stä tutut Christina Suominen ja Ilkka Isotalo.