Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Pyrintö kiinnitti floridalaispelaajan

Tampereen Pyrintö on tehnyt kauden 2022–2023 kattavan sopimuksen yhdysvaltalaisen takamiehen LJ Thorpen kanssa. 23-vuotias Thorpe on kotoisin Floridasta ja pelasi viisi kautta yliopistossa UNC Ashevillessa.

Takapelaajan paikalla pelaavan Thorpen tilastot olivat viime kaudelta 14,1p/3,8lp/3,7s.

Thorpe pystyy pelaamaan sekä pelinjohtajana ja että laiturina. Viimeisellä kaudellaan yliopistossa hän pelasi uransa parhaat pelit tehden viimeisessä 10 pelissä keskiarvoksi 19,3 pistettä ja upotti kolmoset sisään 42,9 prosentin tehoilla.

Thorpe kertoo viihtyvänsä parhaiten pelintekijän paikalla ja odottaa innolla ammattilaisuransa alkamista. Hän kertoo olevansa valmis aloittamaan pre-seasonin ja olemaan tärkeä osa joukkuetta.

–  LJ Thorpe pystyy auttamaan joukkuetta molemmissa kenttäpäädyissä. Erityisesti isona pelintekijänä LJ tuo lisää osaamista joukkueeseen, päävalmentaja Miikka Sopanen kommentoi tiedotteessa.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset LJ Thorpen lisäksi Osku Heinosen, Valtteri Leppäsen ja Tomas Pihlajamäen kanssa.