Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juuri laajentanut Oma Säästöpankki avaa uuden konttorin Tampereelle... liiketilaan, jossa toinen pankki on lopettamassa – "Sijainti kattaa hyvin Länsi-Tampereen, Nokian ja Ylöjärven"

Oma Säästöpankki avaa toisen konttorin Tampereelle.

Uusi konttori aukeaa Lielahteen joulukuussa.

Konttori tulee samoihin tiloihin Taninkadun Kruunukeskukseen, jossa Aito Säästöpankki on lopettamassa omaa konttoriaan.

– Sijainti kattaa hyvin Länsi-Tampereen, Nokian ja Ylöjärven. Tampere on kasvukeskus ja näemme Tampereella ja lähikunnissa merkittävää kasvupotentiaalia, sanoo Oma Säästöpankin aluejohtaja Harri Karjalainen.

Pankki avasi aiemmin kesällä Hämeenkadun-konttorinsa laajennuksen.

Karjalaisen mukaan viime vuosina nopeasti kasvanut pankki kasvaa Pirkanmaalla jopa valtakunnallisia lukuja nopeammin. Tampereella ovat esimerkiksi yritysluotot kasvaneet alkuvuoden aikana 50 prosentilla. Asuntolainojen volyymikasvu on ollut Tampereella kovempaa kuin koko maassa keskimäärin.

Uuteen konttoriin palkataan oma konttorinjohtaja ja 3–4 asiantuntijaa.

– Meillä on kaikissa konttoreissa oma vetäjä. Tämä takaa sujuvuuden ja nopeuden päätöksenteossa. Meillä esimerkiksi lainapäätökset tehdään aina paikallisesti. Konttorien ovet halutaan pitää aina auki asiakkaille, kertoo Karjalainen.

Pankilla on koko maassa tällä hetkellä 35 konttoria. Oma Säästöpankki on kertonut aiemmin tänä vuonna avaavansa syksyn aikana uuden konttorin Espoon Iso Omenaan

– Selkeä enemmistö haluaa edelleenkin tehdä elämän suuret päätökset kasvotusten. Päätökset konttoreista tehdään asiakkaiden tarpeet edellä. Uusille konttoreille on tarvetta ennen kaikkea kasvukeskuksissa, kertoo viestintäjohtaja Minna Sillanpää.

Tampereen seudulla pankilla on konttori myös Lempäälän Ideaparkissa.