Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Särkänniemen laitteet saivat uuden kerroksen korona-ajan viruksentappopinnoitetta – "Estää myös muiden pöpöjen, kuten vatsatautien, leviämistä"

Särkänniemen kosketuspinnat ovat saaneet jälleen uuden valokatalyysipinnoitteen, joka tappaa muuassa virukset ja bakteerit.

Särkänniemen kosketuspinnat on käsitelty Nanoksin Fotonit-valokatalyysipinnoitteella. Valon voimalla itsedesinfioituva pinnoite tappaa yli 98 prosenttia viruksista, bakteereista, homeista ja sienistä, jolloin pinnat pysyvät itsestään hygieenisinä. Pinnoitteesta ei ole mitään haittaa pintaa koskevalle ihmiselle.

– Kosketuspinnat käsiteltiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2020, kun avasimme huvipuiston koronasulkujen jälkeen. Fotonit-pinnoite helpottaa pintojen puhtaanapitoa ja estää koronavirusten lisäksi myös muiden pöpöjen, kuten vatsatautien, leviämistä, mikä on meille tärkeää kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä tiedotteessa.

Viimeksi Fotonit-pinnoite levitettiin Särkänniemen kosketuspinnoille heinäkuun 2022 kahden viimeisen viikon aikana. Särkänniemessä pinnoitteella on käsitelty esimerkiksi huvilaitteet ja turvakaaret, jonotusalueet, wc-tilat sekä ravintoloiden tiskit, pöydät ja tuolit.