Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Ukraina-talo sulkee ovensa

Tampereen Ukraina-talo sulkee ovensa toistaiseksi. Asiasta kerrotaan Ukraina-talon Facebook-sivuilla.

Ukraina-talo avattiin toukokuussa. Talon ideana oli, että ukrainalaiset voivat kohdata talolla toisiaan.

– Kolmessa kuukaudessa Ukraina Talo -tiimi pystyi tekemään jotain, mitä kaikki eivät voi toistaa. Työskentelimme joka päivä ja pystyimme auttamaan tuhansia ihmisiä ja teimme kaiken tämän vapaaehtoisvoimin, Ukraina-talon päivityksessä kirjoitetaan.

– Koko tämän ajan Ukraina Talo on toiminut käytännössä erillään Tampereen ukrainalaisista ja 14.7. Ukraina-talo erosi tästä organisaatiosta virallisesti, päivityksessä kirjoitetaan.

– Tällä hetkellä olemme sellaisessa tilanteessa, että emme voi jatkaa toimintaamme ja joudumme sulkemaan Ukraina-talon. Jatkamme lasten toiveiden toteuttamista ja muita palveluita heti kun se on mahdollista.

Voit lukea päivityksen kokonaisuudessaan alta.

Tampereen Ukraina-talon sulkemisen taustalla epäselvyydet raha-asioissa

Tampereen Ukraina-talon hallitus teki tutkintapyynnön poliisille – syyttää toista yhdistystä: "Heidän hallituksen toiminnasta on aiheutunut vahinkoa, maksukyvyttömyys ja mainehaitta Ukraina-talolle"

Tampereen ukrainalaisten yhdistys valmis palauttamaan saadut avustukset – "Selvitämme kaikki mahdolliset epäkohdat juurta jaksaen"