Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teollisuutta, turvallisuutta, lemmikkejä, käsitöitä... – Tältä näyttää Tampereen Messujen syksy

Tampereen Messut -konserni on julkistanut koko syksyn messuohjelmiston.

– Poikkeuksellisen pandemia-ajan jälkeen tapahtumia odotetaan innolla ja kysyntä syksyn tapahtumille on ennätyksellinen. Olemme iloisia saadessamme tarjota messukävijöille ja yhteistyökumppaneille monipuolisen ja inspiroivan tarjonnan. Uskomme vakaasti kohtaamisiin ja niiden mahdollistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää, sanoo toimitusjohtaja Tuomas Räsänen Tampereen Messut -konsernista tiedotteessa.

Syyskausi alkaa ammattimessujen superviikolla. 13.–15. syyskuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa järjestetään turvallisuusalan EuroSafety-tapahtuma, jonka puhujina ovat muun muassa Madventures-kaksikko Riku Rantaja ja Tuomas Milonoff sekä Duudsoneista tutuksi tullut Jarppi Leppälä.

Työhyvinvointi-messuilla vetonaulana on muun muassa mestarivalmentaja Jukka Jalonen.

14.–15. syyskuuta järjestettävät Elintarviketeollisuus-messut esittelee elintarviketuotannon uusimmat laitteet, pakkauskehityksen käänteet ja elintarviketeollisuuden raaka-ainetuottajat sekä valmistusprosessit. Samaan aikaan järjestettävä Logistiikka-messut täydentää kokonaisuutta sisälogistiikan joustavilla ratkaisuilla, esitellen trukit, automatisoidut järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Pirkanmaalainen messuklassikko Alihankinta ja AlihankintaHEAT saa sijansa 27.–29. syyskuuta. Marras-joulukuun vaihteessa hallit täyttyvät Konepajan, Nordic Welding Expon ja 3D & New Materials’n vyöryen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 29.11.–1.12. Konepajan teemoina puhuttavat kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit. Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo tarjoaa läpileikkauksen hitsausalan uusista tuotteista ja innovaatioista. Uusi ammattitapahtuma 3D & New Materials luo katsauksen 3D-tulostamiseen ja uusiin materiaaleihin. Marraskuun viimeisenä päivänä koetaan Tampereella täysin uusi, Suomen ensimmäinen tapahtuma yrityksille ja hallitusosaajille, Hallituspaikka. Hallituspaikassa kohtaavat riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset ja maamme hallitusosaajat.

Lokakuussa tapahtumatarjonta viihdyttää koko perhettä. 7.– 8. lokakuuta järjestettävä Kokonaisturvallisuus-messut kattaa varautumisen arjen poikkeusoloihin, esittelee kyberturvallisuutta ja maanpuolustusta. Samana viikonloppuna hallit vilisevät karvakavereita, matelijoita, siilejä, kaneja, lintuja, frettejä sekä paljon muita lemmikkejä. Lemmikki Tampere tuo lemmikkieläinmaailman kosketeltavaksi ja koettavaksi 8.–9. lokakuuta.

Iloa marraskuun keskelle 18.–20. päivä tuo Tampereen Messujen vuoden suurin kuluttajatapahtuma, Suomen Kädentaidot. Suomen Kädentaitojen 2022 avajaispuheen lausuu ja Taito Finlandia -voittajan valitsee tasavallan presidentin puoliso rouva Jenni Haukio.