Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuodesta 1988 asti palvellut risteilyalus myytiin – Viking Linen klassikkolaivalle uusi omistaja

Viking Line on myynyt M/S Amorellan. Yhtiö pääsi Corsica Ferries SAS:n kanssa sopimukseen M/S Amorellan myynnistä. Suunnitelman mukaan kauppa saadaan päätökseen ja alus toimitetaan lokakuun aikana.

M/S Amorellan myynnistä Viking Gloryn toimittamisen jälkeen osana varustamon laivaston uudistamista on päätetty jo aikaisemmin, ja se vahvistaa edelleen yhtiön taloudellista asemaa ja maksuvalmiutta. Kokonaiskauppahinta on 19,1 miljoonaa euroa.

Tavoitteena on tarjota Amorellan vakituiselle henkilökunnalle töitä varustamon muilla aluksilla.

– Vuodesta 1988 liikennöinyt Amorella kuuluu varustamon laivaston uskollisiin palvelijoihin. Alus on toiminut tukipilarina ylläpitämässä säännöllistä liikennettä varustamon ydinreitillä Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman välillä. Päätös ei merkitse, että luovumme Helsinki – Tukholma välisestä reitistä, vaan jatkamme liikennöintiä yhdellä aluksella talven aikana ja arvioimme strategisia vaihtoehtoja liikenteen jatkamiselle, kommentoi tiedotteessa toimitusjohtaja Jan Hanses.