Kaksi tamperelaista kisaa Miss Suomi -finaalissa

Miss Suomi 2022 -kilpailun finaalissa on mukana kaksi tamperelaista. Miss Suomen tittelistä kilpailevat kahdeksan muun ohella tamperelaiset Sheila Da Costa ja Iida Hynnilä.

27-vuotias Da Costa on ammatiltaan suuhygienisti ja lähihoitaja. Hänen haaveenaan on jonain päivänä perustaa oma hammasklinikka. 26-vuotias Hynnilä puolestaan on koulutukseltaan sosiaalipsykologi. Lisäksi hän on suorittanut ratkaisukeskeistä lyhytterapiakoulutusta.

Muut finalistit ovat Adelaide Botty van den Bruele Sonkajärveltä, Oona Komi Vantaalta, Nana Partanen Helsingistä, Henniina Määttä Oulusta, Emilia Vuopala Kirkkonummelta, Melike Karakaya Vantaalta, Sandra Fernandes Helsingistä ja Petra Hämäläinen Savonlinnasta.

Finalistit lähtevät jälleen kiertämään ympäri Suomea koronapandemian aiheuttaman kahden vuoden tauon jälkeen. Kiertue huipentuu Miss Suomi -finaaliin 17. syyskuuta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut