Tampereen keskustaan tuotiin "pörriäisbuffet" – ruokalistalla laventelia, mäkimeiramia, mirrinminttua, hunajakukkaa, päivänkakkaraa...

Valio on tuonut Tampereen keskustaan "pörriäisbuffetin". Näsinpuiston lisäksi pörriäisbuffetteja on Helsingissä, Turussa ja Oulussa.

Valion mukaan pörriäisbuffettien ideana on lisätä tietoisuutta ja parantaa pölyttäjähyönteisten elinoloja kaupungeissa.

– Nyt avatut pörriäisten ikiomat ravintolat tarjoavat paitsi arvokasta ravintoa pölyttäjille, kuten perhosille, mehiläisille ja kimalaisille, mutta lisäävät myös tietoutta kaupungistumisen vaikutuksesta pölyttäjien vähenemiseen. Haluamme esimerkillämme näyttää, että pienillä teoilla on väliä ja kannustaa kaupunkilaisia auttamaan pörriäisiä esimerkiksi omilla pihoillaan ja parvekkeillaan, kertoo Valion kategoriapäällikkö Mirva Tollet tiedotteessa.

Pörriäisbuffettien ruokalista on suunniteltu yhteistyössä asiantuntijan kanssa. Listalta löytyy muun muassa laventelia, mäkimeiramia, mirrinminttua, hunajakukkaa, päivänkakkaraa ja auringonkukkaa.

Pörriäisbuffetit ovat avoinna elokuun loppuun.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut