Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nysse ja tamperelaiset jääkiekkojoukkueet sopivat yhteistyöstä – Ilveksen ja Tapparan lipuilla pääsee taas ilmaiseksi kyytiin

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, Tappara ja Ilves ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka perusteella peleihin voi matkustaa ottelulipulla.

Syyskuusta lähtien kaikki Tapparan ja Ilveksen Liiga-otteluliput ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-pelien otteluliput toimivat Nysse-liikenteessä matkalippuina.

Nysse ja liigajoukkueet Ilves ja Tappara kokeilivat laajasti vastaavanlaista yhteistyötä kaudella 2021–2022. Kokeilun aikana matkoja tehtiin merkittävä määrä, lähes 75 000 kappaletta, ja kokeiluun suhtauduttiin niin positiivisesti, että yhteistyötä päätettiin jatkaa.

– Palautetta ottelulipun Nysse-matkustusoikeudesta on tullut paljon ja se on ollut pelkästään positiivista. Uskomme, että ottelulipun Nysse-matkustusoikeus on vain kasvattanut Ilveksen ottelutapahtumien vetovoimaa kaupungin ytimessä Nokia-areenalla, Ilveksen tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki kertoo tiedotteessa.

– Haluamme jatkossakin tukea sujuvaa ja helppoa saapumista julkisilla kulkuneuvoilla ottelutapahtumiimme. Yleisön kannustaminen julkisen liikenteen käyttöön tukee myös sekä Ilves Hockeyn vastuullisuusohjelmaa että Liigan ympäristöohjelmaa, ja on todella tärkeässä asemassa pienentämässä ottelutapahtumiemme hiilijalanjälkeä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että ottelulipun Nysse-matkustusoikeus jatkuu liigakaudelle 2022–2023, ja tämä otetaan varmasti myös kannattajiemme keskuudessa ilolla vastaan.

Päätös ei ole siis vain palvelus yleisöä kohtaan, vaan myös palvelus ympäristöä kohtaan.

– Nysse-matkustusoikeus kaikissa kausikorteissa ja ottelulipuissa on ollut menestys. Käyttömäärät lisääntyivät hienosti kauden edetessä kohti loppuhuipennusta tukien upeasti hiilijalanjäljen pienemmäksi saattamisessa, Tapparan tapahtuma- ja kehitysjohtaja Aki Hautamäki sanoo tiedotteessa.

– Ilmainen matkustusoikeus katsojalle on suuressa osassa kokonaisvaltaista ottelutapahtumakokemusta, vaikka kustannus seuralle on merkittävä, haluamme ehdottomasti olla tarjoamassa tätä etua katsojalle tulevaisuudessakin. Yhteistyö Nyssen kanssa on osa Tapparan ympäristöohjelmaa, ja olemme erittäin onnellisia, että Tappara-perhe pääsee nauttimaan tästä edusta myös jatkossa.

Yhteistyö tukee Nyssen tavoitetta tehdä joukkoliikenteen käyttämisestä entistä helpompaa.

– Ottelulippuun yhdistetty matkustusoikeus on matalan kynnyksen tapa hypätä joukkoliikenteen kyytiin. Mahtavaa, kuinka paikalliset jääkiekkoseurat Ilves ja Tappara ovat tarjonneet tämän edun faneilleen. Tämä on tulevaisuus, joukkoliikennejohtaja Mika Periviita sanoo tiedotteessa.

Liput ovat voimassa kaikilla vyöhykkeillä busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junaliikenteessä. Liput ovat voimassa kolme tuntia ennen ottelun alkamista ja viisi tuntia ottelun alkamisesta. Ottelulipun QR- tai viivakoodi tulee näyttää lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkalla.