Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marika Teerimäki Tamperelaisen myynnin vetäjäksi – "Pirkanmaa on virkeä ja nopeasti kehittyvä toiminta-alue"

Kokenut mediamyynnin ammattilainen luotsaa monikanavaistuvaa Suomen ensimmäistä kaupunkilehteä.

Marika Teerimäki on uusi Tamperelaisen mediamyynnin vetäjä ja yksikön johtaja.

Teerimäki siirtyy Tamperelaiseen mediatalo Pirmediat Oy:n myyntijohtajan paikalta, jossa hän on vastannut yhtiön Tampereen seudulla ilmestyvien paikallislehtien ja -radioiden mediamyynnistä.

Aiemmin Teerimäki on työskennellyt pitkään muun muassa myyntijohtajana ja asiakkuuspäällikkönä Aamulehdessä.

– Tamperelainen on tuttu tuote. Vaikka olen työskennellyt kilpailijoilla, suhde siihen on ollut pohjimmiltaan samanlainen kuin suurimmalla osalla lukijoista. Lehdestä tulee seurattua läheisiä paikallisia asioita ja sitä, mitä Tampereen seudulla tapahtuu, kertoo Teerimäki.

Teerimäki toimii Tamperelaisen myyntiryhmän lähiesimiehenä, vastaa Tamperelaisen tuloksesta, mediamyynnistä ja henkilöstöstä sekä Pirkanmaan alueen dooh-myynnistä.

– Mediamyynnille hyvässä kunnossa oleva journalistinen pohja on tärkeä kivijalka. Painetun Tamperelaisen lisäksi lehden sisällöt on läsnä paikallisessa arjessa netin tamperelainen.fi:ssä, sosiaalisessa mediassa ja muun muassa Nysse-bussien näytöillä.

– Myös Tamperelaisen tarjoama mainostuotteiden paketti on vahva, sillä printtilehden lisäksi tarjolla ovat digitaalisen ympäristön tamperelainen.fi:n kasvavat lukijamäärät, yksinoikeus Nysse-bussien mainosnäyttöihin, Neste-liikenneasemien tankkausnäytöt sekä ulkomainostaulut ydinkeskustassa ja teiden varsilla. Ja tietenkin valtakunnallisesti Mediatalo Keskisuomalaisen kymmenien medioiden mahdollistamat ratkaisut.

Tamperelaissyntyinen Teerimäki, 50, on asunut ja tehnyt käytännössä koko työuransa Tampereen seudulla.

– Pirkanmaa on virkeä ja nopeasti kehittyvä toiminta-alue. Tiiviillä kaupunkialueella tapahtuu paljon. Siksi se on hyvä ja virikkeellinen ympäristö myös medianmyynnille. Yhdessä asiakkaiden kanssa saamme varmasti paljon aikaan.