"Tämä on historiallinen hetki" – Särkänniemi otti käyttöön lippuautomaatit

Särkänniemeen on avattu lippuautomaatit. Lippuautomaatit ovat avoinna Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa, ja niistä voi ostaa tai lunastaa rannekkeita, sekä ostaa sisäänpääsylippuja, pysäköintilippuja ja kertalippuja laitteisiin ja kohteisiin.

– Tämä on historiallinen hetki. Digitalisaatio on tätä päivää ja digitaalisten ratkaisujen avulla saamme Särkänniemen asiakaskokemuksesta koko ajan sujuvamman ja miellyttävämmän. Viisi nyt avattua automaattia ovat vain alkusoittoa, ja tulevaisuudessa avaamme lippuautomaatteja enemmän sekä Särkänniemeen että myös sen ulkopuolelle, esimerkiksi Tampereen keskustaan, iloitsee Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä tiedotteessa.

Lippuautomaatit ovat osa Särkänniemen ja Vincitin toteuttamaa digiuudistusta. Lippuautomaattien kehittämisestä vastasi miehittämättömiin maksuautomaatteihin erikoistunut Infodata Processing Oy. Särkänniemen lippuautomaatti on yrityksen ensimmäinen tällaisenaan toteutettu laajamittainen automaattikokonaisuus.

– Lippuautomaatti on ollut erittäin mielenkiintoinen projekti, jonka toteutimme tiiviissä yhteistyössä Särkänniemen kanssa. Kyseinen lippuautomaatti on täysin uusi ja ainutlaatuinen ratkaisu, joten projekti on vaatinut saumatonta yhteistyötä kaikilta osapuolilta, missä olemme onnistuneet. Olemme todella kiitollisia, että Särkänniemi valitsi juuri meidät tämän ainutlaatuisen tuotteen kehittäjäksi, kertoo Infodata Processing Oy:n toimitusjohtaja Anton Khreliats tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut