Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Tämä on historiallinen hetki" – Särkänniemi otti käyttöön lippuautomaatit

Särkänniemeen on avattu lippuautomaatit. Lippuautomaatit ovat avoinna Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa, ja niistä voi ostaa tai lunastaa rannekkeita, sekä ostaa sisäänpääsylippuja, pysäköintilippuja ja kertalippuja laitteisiin ja kohteisiin.

– Tämä on historiallinen hetki. Digitalisaatio on tätä päivää ja digitaalisten ratkaisujen avulla saamme Särkänniemen asiakaskokemuksesta koko ajan sujuvamman ja miellyttävämmän. Viisi nyt avattua automaattia ovat vain alkusoittoa, ja tulevaisuudessa avaamme lippuautomaatteja enemmän sekä Särkänniemeen että myös sen ulkopuolelle, esimerkiksi Tampereen keskustaan, iloitsee Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä tiedotteessa.

Lippuautomaatit ovat osa Särkänniemen ja Vincitin toteuttamaa digiuudistusta. Lippuautomaattien kehittämisestä vastasi miehittämättömiin maksuautomaatteihin erikoistunut Infodata Processing Oy. Särkänniemen lippuautomaatti on yrityksen ensimmäinen tällaisenaan toteutettu laajamittainen automaattikokonaisuus.

– Lippuautomaatti on ollut erittäin mielenkiintoinen projekti, jonka toteutimme tiiviissä yhteistyössä Särkänniemen kanssa. Kyseinen lippuautomaatti on täysin uusi ja ainutlaatuinen ratkaisu, joten projekti on vaatinut saumatonta yhteistyötä kaikilta osapuolilta, missä olemme onnistuneet. Olemme todella kiitollisia, että Särkänniemi valitsi juuri meidät tämän ainutlaatuisen tuotteen kehittäjäksi, kertoo Infodata Processing Oy:n toimitusjohtaja Anton Khreliats tiedotteessa.