Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen keskustaan avataan yksityinen silmäsairaala

Silmäsairaala Pilke avaa uuden silmäsairaalan Tampereella 1. päivä elokuuta. Yhtiö aloitti toimintansa syksyllä 2021 Vaasassa.

Pilke avaa ovensa Tampereella osoitteessa Keskustori 1. Pilkkeessä leikataan niin harmaakaihia kuin korjataan myös liki-, kauko- ja hajataitteisuutta sekä ikänäköä leikkauksilla. Linssi- ja harmaakaihileikkauksia silmäsairaalassa tehdään laseravusteisesti. Myös silmälääkärin vastaanottopalvelut kuuluvat yrityksen toimintaan.

– Meillä asiakkaalla on mahdollisuus keskustella etukäteen kokeneen asiantuntijan kanssa toivotusta toimenpiteestä ilman sitoumuksia ja kustannuksia. Tarjoamme palvelut yksilöllisesti ja siten, että laatu, turvallisuus ja miellyttävä sekä vaivaton asiakaskokemus ovat meille tärkeimpiä ohjaavia tekijöitä toiminnassamme, kuvailee yksi yhtiön omistajista, silmätautien erikoislääkäri Sampsa Lind tiedotteessa.

Silmäsairaala Pilkkeen silmätautien erikoislääkäri Janne Järvenpää on toiminut pitkään silmätautien ylilääkärinä julkisella sektorilla ja kouluttanut useita uusia leikkaavia lääkäreitä sekä lisäksi toiminut leikkaavana yksityisenä silmälääkärinä monilla yksityisillä silmäklinikoilla.

– Toimintamme ydin on siinä, että tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen, miellyttävän näkökyvyn. Se, että suunnittelemme leikkaukset aidosti yksilöllisesti, takaa parhaan lopputuloksen, Järvenpää sanoo tiedotteessa.