Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mörkö sai oman reitin Lempäälään – "Toivon, että mahdollisimman moni löytää..."

Lempäälän Hakkarin ulkoilualueella on avattu kunnan omien jääkiekkoilijoiden Marko ”Mörkö” Anttilan ja naisleijonien kapteeni Jenni Hiirikosken reitit. Mitalistireitteinä lanseerattiin Mörkönmutka, joka on 2,3 kilometriä ja Kapteenienkierros, joka on pituudeltaan 4,4 kilometriä. Molemmat reitit kulkevat Hakkarin liikunta-alueella metsän siimeksessä ja niissä voi juosta pururataa ja talvella hiihtää valaistuja latuja.

– On hienoa, että meillä on Jennin kanssa nyt oma reitti Hakkarissa. Täällä voi jokainen liikkua ja nauttii liikunnasta omalla tavalla, se on kaikista tärkeintä. Lempäälä on tärkeä paikka itselleni. Olen viettänyt koko lapsuuteni näissä maisemissa ja nykyisin vietän täällä kesälomat. Lempäälästä löytyy kaikki edellytykset ja mahdollisuudet nousta ammattilaiseksi, Anttila sanoo tiedotteessa.

– Tämä on hieno kunnianosoitus kunnalta. Toivon, että olemme Markon kanssa innostaneet lapsia ja nuoria liikkumaan ja nauttimaan urheilusta ja liikunnasta. Lempäälästä on ollut hyvä ponnistaa maailmalle ja tänne on mahtava palata joka kesä, samoille tutuille lenkkipoluille ja urheilupaikoille. Toivotaan että mahdollisimman moni löytää lenkkeilemään Kapteenienkierrokselle, Hiirikoski kommentoi tiedotteessa.

– Lempäälä on ylpeä omista olympiaurheilijoista. Lempäälä on toiminut monille muillekin urheilijoille kasvattipesänä ja täällä on monipuolinen seuratoiminta. Nyt jokainen kuntalainen tai kesämökkiläinen voi käydä tallailemassa näiden kapteenien jalanjälkiä, iloitsee Lempäälän sivistysjohtaja Nina Lehtinen tiedotteessa.

Kesän aikana myös muiden Hakkarin ulkoilualueen opasteet uusitaan.