Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hellan ja Huoneen pyörittäjä avaa legendaariseen yökerhokiinteistöön uuden ravintolan – Tällainen on Koski

Saarikoski ravintolat avaa uuden lounas- ja tilausravintolan Tampereen ydinkeskustaan.

Uusi lounas- ja tilausravintola aloittaa toimintansa elokuussa osoitteessa Kirkkokatu 10. Samassa osoitteessa on ollut jo 50 vuotta ravintolatoimintaa. Kauppaseuran omistamissa tiloissa on toiminut viimeisimpänä Ravintola Clava. Vuosien varrella kiinteistö on tullut tunnetuksi useista yökerhoista, kuten Union, Social Club ja Cabaret Oscar.

Elokuussa avattava ravintola on nmeltään lounas- ja tilausravintola Koski.

Pöytiintarjoillun lounaan lisäksi ravintola tulee toimimaan tilausravintolana juhliin, kokouksiin ja yritystilaisuuksiin. Lounasta tullaan tarjoilemaan maanantaista perjantaihin kello 11–14 ja ravintola on auki tilauksesta iltaisin ja viikonloppuisin.

Ravintolan yhteyteen siirtyy myös Saarikoski Catering juhlapalvelun pääkeittiö. Modernilla kokoustekniikalla varustellut 200 henkilön tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen aina koulutus- ja kokouspäivistä hääjuhliin ja pikkujouluihin. Lisäksi erilliset kolme kabinettia antavat yksityisyyttä pienempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Saarikoski Ravintolat on kasvava, uuden polven tamperelainen ravintolaperhe, jota keittiömestari-ravintoloitsija Ilmari Saarikoski luotsaa tiimeineen. Yhtiöön kuuluvat maineikas fine dining -ravintola Hella ja Huone, italialaistyylinen Ravintola Piemonte ja juhlapalvelu Saarikoski Catering.

EDIT 19.7.2022 kello 10.40: Lisätty juttuun ravintolan nimi.