Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

1800-luvun hirsihuvilan henkiin herättänyt yrittäjä on Lempäälän Vuoden Lempo – "Suuret ja muhkeat korvapuustit tunnetaan ympäri Suomen"

Kahvila Siirin yrittäjä Leena Soini on valittu Vuoden Lempoksi.

Perusteluiden mukaan kahvila Siiri on tehnyt Lempäälää laajasti tunnetuksi Pirkanmaan alueella. Kahvila avattiin joulukuussa 2016 Lempäälän kunnan omistamaan Kuusirannan kiinteistöön Pyhäjärven rantaan, aivan Luontaiskylpylän ja Myllyrannan tapahtumapuiston läheisyyteen. Kahvilapaikka kunnostettiin yhteistyössä matkailun kehittämishankkeen kanssa.

Suuret ja muhkeat korvapuustit tunnetaan ympäri Suomen, perusteluissa todetaan. Kahvilassa pääsee nauttimaan välillä myös elävästä musiikista ja vaihtuvasta taiteesta huvilan seinillä.

Perusteluiden mukaan yrittäjä Leena Soinin luoma Kahvila Siiri on hyvä esimerkki siitä, miten ystävällisellä asiakaspalvelulla, maistuvilla tuotteilla, kauniisti sisustetulla vanhalla rakennuksella ja pihapiirillä voi jäädä positiivisesti ihmisten mieleen. Soini on haaveillut sisarkahvilasta, ja nyt myös tuo haave on toteutunut, kun Seela-niminen kahvila avasi ovet toukokuun alussa Pirkkalaan.

Vuoden Lempo -työryhmä oli yksimielinen päättäessään Vuoden Lempo valinnasta, joten tänä vuonna ei valinnan tukena käytetty neuvoa-antavaa yleisöäänestystä.

– On hienoa, että Kahvila Siiriin tullaan kauempaakin tutustumaan. Yrittäjä Leena Soini on upeasti onnistunut herättämään henkiin 1800-luvun lopulla rakennetun hirsihuvilan, iloitsee Lempo-työryhmän puheenjohtajana toimiva kunnanjohtaja Heidi Rämö tiedotteessa.

Vuoden Lempoksi valitaan vuosittain henkilö tai yhteisö, joka on toiminut Lempäälän hyväksi. Lempon valinnan tarkoituksena on myönteisen julkisuuden saaminen ja Lempäälän tunnetuksi tekeminen. Vuoden Lempo voi olla toiminut kulttuurin, urheilun, järjestöelämän, politiikan, vapaaehtoistyön, liike-elämän yms. aloilla. Vuoden Lempon valitsee Lempo-työryhmä, johon kuuluu edustajat Lempäälän kunnasta, Lempäälä-Seurasta, Lempäälän Yrittäjistä ja Lions Club Lempäälästä.