Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso kuvat ja video | Nyt saavat zombiet, natsit ja hirviöt olla rauhassa... Tamperelaisfirma muuttaa lumisodan räiskintäpeliksi

Tamperelainen ohelmistofirma Gnomecraft vie perisuomalaisen lumisodan räiskintäpeliksi.

Kyseessä on vuonna 2019 perustetun yrityksen ensimmäinen peliprojekti.

Snow Warissa perinteinen FPS-räiskintäpeli (First Person Shooter) ei tuokaan mukanaan rynnäkkökiväärejä ja kranaatteja, vaan tässä First Person Snowballerissa kahakat käydään lumipalloin ja erilaisin apuvimpaimin.

Lumipalloja pääsee pelissä viskomaan esimerkiksi cyberpunk-henkisissä kaupungeissa ja vehreissä havumetsissä useamman erilaisen pelitilan voimin. Pelaamaan pääsee niin yksilönä kuin joukkueenakin vapaamuotoisemman lumisodan lisäksi myös esimerkiksi lipunryöstössä.

Yrityksen perustaja Teemu Polvi kommentoi julkistusta tiedotteessa innostuneeseen sävyyn.

– Snow Warin alkuperäisellä versiolla on ollut paikka sydämessäni jo 2000-luvun alusta lähtien, mutta koimme, että pelillä olisi paljon annettavaa myös parikymmentä vuotta myöhemmin. Uuden tiimin voimin olemmekin saaneet puhallettua projektin uudelleen henkiin ja toivomme, että sekä vanhan Snow Warin ystävät että uudetkin pelaajat nauttivat pelistä yhtä paljon kuin mekin!

Pelissä mukana on myös aimo annos kasarin scifi-henkeä C-kasettien kulta-aikaa kanavoivaa synthwave-musiikkia.

Pelin tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Studio etsii tällä hetkellä Snow Warille myös mahdollista julkaisijaa.