Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Reppu ja penaali eivät ole nyt kaikissa perheissä itsestäänselvyys koulunaloittajalle – "Pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia"

OP Tampere ja OP Koti Pirkanmaa keräävät jälleen yhdessä Hope ry:n kanssa reppuja ja koulutarvikkeita Reppu joka selkään -keräyksellä.

Keräyksellä halutaan varmistaa jokaiselle koulureppu mukaan koulutaipaleelle.

Jo ennen koronakriisiä yli 112 000 lasta Suomessa eli vähävaraisissa perheissä, ja tilanne on muuttunut haastavammaksi pandemian myötä. Hope ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille apua kaivataan nyt etenkin jännittävän koulutien alkaessa.

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen olevan uusia.

– Kaikilla on oikeus käydä koulua iloiten, ja pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. Haluamme kiinnittää yhdessä Hope ry:n kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme hyviin tekoihin, sanoo OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen tiedotteessa.

Hope ry:n toiminnanohjaaja Nora Nederström kertoo saaneensa asiakasperheiltä paljon kiitollista palautetta. Yhteistyö koululaisten hyväksi koetaan tärkeäksi, sillä kaikille halutaan mahdollistaa mieluisa koulutaival. Tarvikkeilla on suuri merkitys kouluintoon, minkä vuoksi myös mahdollisuus omaan reppuun on tärkeä. Uusi reppu varmistaa myös sen, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

– On tärkeää, että voi olla oman ikäisensä omalla tyylillään. Koulunaloittajien lisäksi myös vanhemmat oppilaat kaipaavat mieleisiään tarvikkeita, toteaa Nederström tiedotteessa.

Keräys järjestetään kuudetta kertaa.