Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ravintolayritys antaa henkilöstölleen 5 prosentin palkankorotuksen, tässä syyt – "Työvoimaa riittää, kun luottaa henkilökuntaansa"

Ravintolayritys Tunturiviihde tiedottaa antaneensa henkilökunnalleen heinäkuun alussa viiden prosnetin palkankorotuksen.

Tampereellakin Karaoke Bar Ihkuista ja British Pub Old Mateseista tunnettu Tunturiviihde haluaa tällä vastata muun muassa elinkustannusten nousuun ja kiittää työntekijöitää korona-ajan venymisestä.

Yli vuosikymmenen ravintolayritystään pyörittänyt yrittäjä Tomi Keisala luotsasi henkilökuntansa kanssa yhtiönsä läpi ravintolarajoitusten ja kiittää henkilöstöään nyt konkreettisesti.

– Yrityksemme on yhtä kuin henkilökuntamme. Heti pandemia-ajan lomautuskertymän jälkeen koen yrittäjänä vastuukseni pyrkiä vähintään vähentämään yleisen elinkustannusten nousun vaikutusta työntekijöideni arkeen, Keisala kertoo tiedotteessa.

Ravintola-ala kärsii tällä hetkellä kovasta työvoimapulasta. Tunturiviihteen ravintoloissa henkilöstötilanne on kuitenkin valoisa.

– Työvoimaa riittää, kun luottaa henkilökuntaansa. Olen ollut onnekas saadessani töihin todellisia ravintola-alan ammattilaisia. He puolestaan kouluttavat nyt vasta-alkajistakin lisää ammattilaisia, Keisala iloitsee.

Ravintola-alan yrittäjillä on takanaan haastavat ajat. Tunturiviihde Oy:llä uskotaan kuitenkin siihen että ravintolakulttuuri elpyy ja alan vetovoima työmarkkinoilla palautuu.

– Kehitteillä on kaikenlaisia innovaatioita, koskien sekä omia konsepteja että koko ravintolakenttää. Yksi mielenkiintoisimmista on tippikulttuurin digitalisointiin liittyvä kehitysyhteistyö erään kotimaisen startup-yrityksen kanssa, Keisala summaa.

Tunturiviihde Oy on vuonna 2010 perustettu yksityisomisteinen ravintolayritys. Yhtiön ravintoloita ovat Bar Ihku Levillä, Rukalla, Oulussa, Tampereella ja Helsingissä sekä British Pub Old Matesit Levillä ja Tampereella.

Vuonna 2019 yrityksen yhtiöiden liikevaihto oli 10,2 miljoonaa euroa ja sen tulos oli 996 000 euroa.