Taas paluuta vanhaan normaalin: tuttu näky palasi katukuvaan Tampereellakin – "Monet miettivät tulevaisuutta ja jotkut sitä, miksi Jumala sallii pahoja asioita"

Jehovan todistajat ovat palanneet katukuvaan julkisilla paikoilla myös Tampereella.

Jehovan todistajat keskeyttivät julkisen vapaaehtoistyönsä maaliskuussa 2020 heti koronapandemian alettua. Näin tehtiin jo ennen kuin Suomen viranomaiset antoivat ohjeita uskonnolliseen toimintaan liittyen.

Julkisilla paikoilla tehtävä vapaaehtoistyö aloitettiin uudelleen nyt kesällä sekä Tampereella että muualla Suomessa. Jehovan todistajia esittelykärryineen voi jälleen nähdä ympäri maailman esimerkiksi kaduilla ja paikoissa, joissa on paljon ihmisiä.

Tampereella yksi kärrypaikoista sijaitsee Keskustorilla.

– Tällä hetkellä monet miettivät tulevaisuutta ja jotkut sitä, miksi Jumala sallii pahoja asioita. Olemme iloisia, kun voimme taas jatkaa julkista opetustyötämme ja kertoa Raamatun hyvistä tulevaisuuden lupauksista, toteaa Jehovan todistajien aluetiedottaja Ari Hämäläinen tiedotteessa.

Jehovan todistajat käyttävät vapaaehtoistyössään tarvittaessa maskia. Lisäksi ihmisten ovilla tapahtuva opetustyö on edelleen keskeytyksissä.

Myös kaikki opetustilaisuudet on pidetty keskeytyksettä yli kahden vuoden ajan videoneuvottelupalvelujen avulla. Tämän vuoden huhtikuusta lähtien kokoustoimintaa jatkettiin hybridimuodossa, jossa kokoontuminen on mahdollista sekä fyysisesti valtakunnansaleilla että videoneuvottelupalvelun kautta.

Suomessa on noin 18 000 Jehovan todistajaa lähes 300 seurakunnassa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut