Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Susijengikin pelaamaan Nokia-areenaan MM-jatkokarsintaa – "Kun meille tarjoutui mahdollisuus kastaa areena myös koripallolle, tartuimme oikopäätä tilaisuuteen,"

Suomen miesten koripallomajaoukkue Susijengi pelaa elokuun MM-karsintansa Tampereella Nokia-areenalla, kertoo Suomen koripalloliiton Basket.fi-sivusto.

MM-karsintojen alkulohkon kärkisijan viidellä voitolla kuudesta ottelusta vienyt Susijengi saa MM-jatkokarsinta-avauksessa vastaansa Israelin. Ottelu pelataan torstaina 25. elokuuta.

– Nokia Arena sai ikimuistoisen kasteen keväällä jääkiekon MM-kisoissa. Kun meille tarjoutui mahdollisuus kastaa Areena myös koripallolle, tartuimme oikopäätä tilaisuuteen, Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kertoo sivustolla.

– Nokia Arena on Suomen suurin ja nykyaikaisin palloiluhalli, jossa on ensiluokkaiset puitteet niin pelaajille kuin yleisöllekin. Susijengi on jälleen EM-kisojen kynnyksellä erinomaisessa nosteessa ja on ilo päästä levittämään tätä nostetta pääkaupunkiseudulta tänä kesänä myös Jyväskylään ja Tampereelle.

MM-jatkokarsinnoissa pelataan yhteensä kuusi ottelua elo-, marras- ja helmikuun maaotteluikkunoissa. Susijengiä vastaan jatkokarsintavaiheessa asettuvat Israel, Gordon Herbertin valmentama Saksa ja Jukka Toijalan valmentama Viro.

Susijengi ja Israelin välisen ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 11. heinäkuuta kello 10.