Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyssellä historian paras kesäkuu, yli kolme miljoonaa matkaa – "Tuloksessa näkyy joukkoliikenteen roolin kasvu vapaa-ajan matkustuksessa ja tapahtumissa"

Tampereen seudun joukkoliikenteen Nysse-liikenteessä tehtiin yli kolme miljoonaa matkaa kesäkuussa

Matkustajamäärä on 21 prosenttia enemmän, kuin kesäkuussa 2019, joka oli viimeinen kesäkuu ennen koronaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Nysse-liikenne ylitti kolmen miljoonan matkan rajapyykki kesäkuussa.

– Hienoa, että joukkoliikenteen suosio on taas kasvussa, ja kesäkuun tuloksessa näkyy joukkoliikenteen roolin kasvu vapaa-ajan matkustuksessa ja tapahtumissa, joukkoliikennejohtaja Mika Periviita iloitsee Nyssen tiedotteessa.

Periviidan mukaan hyvässä tuloksessa näkyvät pian yksivuotiaan ratikan vaikutus, koronan lieventyminen, vuonna 2021 käyttöönotetun Linjasto 2021;n vaikutukset ja suotuisa kalenteri. Tämän vuoden kesäkuussa oli hieman enemmän arkipäiviä ja muutama koulupäiviä enemmän kuin vertailuvuonna 2019.