Nyssellä historian paras kesäkuu, yli kolme miljoonaa matkaa – "Tuloksessa näkyy joukkoliikenteen roolin kasvu vapaa-ajan matkustuksessa ja tapahtumissa"

Tampereen seudun joukkoliikenteen Nysse-liikenteessä tehtiin yli kolme miljoonaa matkaa kesäkuussa

Matkustajamäärä on 21 prosenttia enemmän, kuin kesäkuussa 2019, joka oli viimeinen kesäkuu ennen koronaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Nysse-liikenne ylitti kolmen miljoonan matkan rajapyykki kesäkuussa.

– Hienoa, että joukkoliikenteen suosio on taas kasvussa, ja kesäkuun tuloksessa näkyy joukkoliikenteen roolin kasvu vapaa-ajan matkustuksessa ja tapahtumissa, joukkoliikennejohtaja Mika Periviita iloitsee Nyssen tiedotteessa.

Periviidan mukaan hyvässä tuloksessa näkyvät pian yksivuotiaan ratikan vaikutus, koronan lieventyminen, vuonna 2021 käyttöönotetun Linjasto 2021;n vaikutukset ja suotuisa kalenteri. Tämän vuoden kesäkuussa oli hieman enemmän arkipäiviä ja muutama koulupäiviä enemmän kuin vertailuvuonna 2019.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut