Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Mestaruus ja liikevoitto miljoonaluokkaan: Tappara teki historiansa parhaan tuloksen liki kaikilla osa-alueilla – "Tulevaisuudessa myös Suomen paras urheilubrändi..."

Tamhockey-konsernin liikevaihto huhtikuun lopussa päättyneellä tilikaudella oli 12,5 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 1,4 miljoonaa euroa. Kummatkin ovat yhtiön historian parhaat.

Tilikauden liikevaihto yli kaksinkertaistui edellisestä tilikaudesta 12,5 miljoonaan euroon edelliskaudet 6,0 miljoonasta. Konsernin tulos oli 1,4 miljoonaa euroa. Edellisellä tilikaudella Tamhockey teki 720 000 euroa tappiota.

Tilikauden liikevaihdon ja tuloksen kasvuun vaikuttivat etenkin siirtyminen uudelle Nokia Arenalle, urheilumenestys, Liigalta saatu 200 000 euron osinko ja koronapandemian edelliskautta vähäisempi negatiivinen tulosvaikutus johtuen sulkemiskorvauksesta.

Päättynyt jääkiekkokausi oli urheilullisesti Tapparan historian paras. Tappara voitti sekä Suomen mestaruuden että Liigan runkosarjan ja sijoittui Jääkiekon Mestarien Liigassa CHL:ssä toiseksi.

Liigan kotiotteluissa Tapparalla oli kaudella yhteensä 235 906 katsojaa. Neljä ottelua pelattiin koronan takia ilman yleisöä ja useita otteluita siirrettiin. Tamhocky sai sulkemiskorvausta 979 000 euroa.

– Teimme tilikaudella historiamme parhaan tuloksen sekä urheilullisesti että taloudellisesti. Tämä oli erinomainen lähtölaukaus Nokia Arena -aikakauteen ja palkinto pitkäjänteisestä työstä. Ennen kaikkea meillä on nyt hyvä pohja ponnistaa kohti tulevaa. Haluamme, että kovan työn myötä Suomen menestynein jääkiekkoseura olisi tulevaisuudessa myös Suomen paras urheilubrändi, kertoo Tamhockeyn toimitusjohtaja Mika Aro tiedotteessa.

Tamhockey Oy -konserniin kuuluvat urheilutapahtumaliiketoimintaa harjoittava emoyhtiö Tamhockey Oy ja fanituotteita myyvä Tappara Sport Oy. Fanituotemyynti kasvoi 52 prosenttia edelliskaudesta.