Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koskikeskuksen Intersport sai uudet, mutta tutut kauppiaat – "Kauppakeskuksessa on oma sykkeensä"

Sanna ja Timo Tiitinen perheineen ottavat 1. lokakuuta vetovastuun myös Tampereen keskustan perinteikkäästä urheilukaupasta Koskikeskuksen Intersportista.

Tiitiset ovat tehneet Tampereella urheilukauppaa eri Intersporteissa jo 26 vuotta. Nykyään heillä on Intersport Lielahti ja he jatkavat myös sen kauppiaina.

– On hienoa päästä tekemään urheilukauppaa Tampereen keskustaan. Olen aina tykännyt Koskikeskuksen Intersportista, joka on jo pitkään ollut hyvin hoidettu kauppa. Kauppakeskuksessa on oma sykkeensä. Lähdemme innolla kehittämään sitä perheemme voimin kuunnellen asiakkaiden toiveita ja tarpeita, Sanna Tiitinen kertoo tiedotteessa.

Tiitiset kertovat, että kahden kaupan yhdistelmästä saa synergiaetuja niin valikoiman, henkilökunnan kuin osaamisen jakamisen suhteen. Molemmissa kaupoissa on vahvasti painopisteenä juoksu ja ulkoilu, mutta joissakin lajeissa on eroja kuten Koskikeskuksessa korostuu palloilu ja Lielahdessa pyöräily.

– Seurayhteistyössä on myös eduksi, että on kaksi kauppaa eri puolilla kaupunkia, Sanna Tiitinen sanoo.

Intersport Koskikeskuksen henkilökunta siirtyy Tiitisten palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhteensä heillä on työntekijöitä kahdessa kaupassa 50 henkilöä.

Tiitisen perheellä on vankka K-kauppiashistoria ja heille itselleen tulee kauppiasuraa ensi vuonna yhteensä komeat 30 vuotta. Myös lapset ovat mukana kaupan työssä. Tyttäristä Sini on Lielahden myymäläpäällikkö ja poika Tuomas työskentelee myös siellä jääkiekkoilun ohella. Toinen tytär Susa on Keskossa urheilukaupan ketjuyksikössä vakituisessa työssä, mutta auttaa myös kaupalla Tampereella käydessään.

Sanna Tiitinen toimii ketjunsa luottamustehtävissä. Hän kuuluu Intersport-ketjun työryhmiin ja hänet on valittu myös K-erikoiskauppiasyhdistyksen ERY:n hallituksen jäseneksi.

Koskikeskuksen Intersportia lähes 30 vuotta pyörittänyt Risto Niklas-Salminen luopuu kaupan pitämisestä syyskuussa. Niklas-Salminen toimii jatkossa jalkapallon Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtajana.