Etelä-Pohjanmaalle valmistuu oma areena, keikat hoitaa tamperelainen festarikonkari – "Tämä merkitsee yhä laajempaa viihdetarjontaa ympärivuotisesti"

Etelä-Pohjanmaan Kauhajoelle marraskuussa aukeavan uuden monitoimiareenan keikkatarjonta hoidetaan Tampereelta.

IKH-areenaa operoiva KB Events Oy on solminut konserttituotantojen osalta yhteistyön tamperelaisen Extra Large Music Oy:n Timo Isomäen kanssa.

– On hienoa päästä rakentamaan ohjelmistoa uudelle ja nykyaikaiselle areenalle, joka muuntuu moneen käyttöön ja erilaisiin konserttituotantoihin. Etelä-Pohjanmaalle tämä merkitsee yhä laajempaa viihdetarjontaa ympärivuotisesti. Tämä varmasti on ilouutinen myös esiintyjille, Isomäki sanoo tiedotteessa.

Isomäki toimi vuosia muun muassa Tammerfestin ja lukuisten muiden festivaalien promoottorina. Isomäki jäi viime vuonna pois festivaalit ostaneen Nelonen Media Liven toiminnasta.

Areenalla tulee olemaan 2300 istumapaikkaa ja 1000 ravintolapaikkaa. Messu- ja konserttikäytössä yleisökapasiteetti on jopa 5000.

Hallissa pelaa kotiottelunsa muun muassa koripallon pääsarjan Kauhajoen Karhu Basket.

IKH-areenan avajaisissa 12. marraskuuta esiintyy Haloo Helsinki.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut