Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisin tutkintoon on parhaillaan haku käynnissä – "Opintoihin kuuluu myös palkallinen harjoittelu poliisilaitoksella"

Poliisiammattikorkeakoulu etsii uusia opiskelijoita maaliskuussa 2023 alkavaan suomenkieliseen poliisikoulutukseen. Hakuaika poliisi (AMK) -tutkintoon alkaa 29. kesäkuuta ja päättyy 18. elokuuta.

– Polamkista valmistuneille on tarjolla monipuolinen ammatti, ja opiskelijat pääsevät harjoittelemaan työtä jo koulutuksen aikana. Meillä opiskellaan paitsi lakipykäliä, myös esimerkiksi voimankäyttöä, psykologiaa, ajotekniikkaa, tietojärjestelmiä ja rikostutkintaa. Opintoihin kuuluu myös palkallinen harjoittelu poliisilaitoksella, kertoo opintoasiainpäällikkö, ylikomisario Jyrki Haapala Polamkin tiedotteessa.

Polamk ei ole mukana yhteishaussa, vaan poliisikoulutukseen on omat hakuajat ja oma hakujärjestelmä. Suomenkielisessä koulutuksessa aloittaa uusi ryhmä yleensä tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa. Ruotsinkielinen poliisi (AMK) -koulutus alkaa 1,5 vuoden välein, ja siihen on oma hakunsa.

Lisätietoja hausta osoitteessa: polamk.fi/poliisiksi-amk.