Pituushypyn 31-vuotiaan haamu-ME:n tekijä katsoo hyppynsä uudelleen Ideaparkissa – Valmentaa myös nuoria pituushyppääjiä

Pituushypyn maailmanennätysmies Mike Powell nähdään perjantaina Lempäälässä. Hän vierailee Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla perjantaina 1. heinäkuuta kello 14 alkavassa tilaisuudessa, jonka aluksi katsotaan hänen 31 vuoden takainen ME-hyppynsä. Miesten pituushypyn maailmanennätys on edelleen Powellin nimissä.

Powell vierailee perjantaina myös Lempäälän Hakkarissa, missä hän vetää nuorille harjoituksen. Mukana seuraamassa ovat myös Hyppykarnevaalien valmentajakoulutukseen osallistuvat valmentajat.

– Hyppykarnevaaleilla on ilo ja kunnia saada pituushypyn ME-mies, Mike Powell, mukaan tapahtumaan. Olemme otettuja siitä, miten innostunut hän on Hyppykarnevaaleista. Kaikesta on nähtävissä, että hyppääminen on hänellä verissä edelleen, Hyppykarnevaalien järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Heikki Herva kertoo tiedotteessa.

Mike Powellin vierailu on yksi osa Hyppykarnevaalien kehitystyötä. Valmentajille on räätälöity erityisesti nuorten valmentamiseen suunniteltu ohjelma, jossa korkeuden, pituuden ja kolmiloikan harjoittelun erityispiirteet otetaan huomioon.

Powell hyppää pituutta Tampereella alkavissa veteraaliurheilijoiden yleisurheilun MM-kisoissa.

Edit 29.6. klo 8.20: Jutussa korjattu kuukausi oikein heinäkuuksi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut