Särkänniemi pidentää aukioloaikojaan selvästi jo juhannuksesta lähtien – Näin laitteet ovat auki porrastetusti

Särkänniemi tiedottaa, että huvipuiston kesäsesonki käynnistyy täydellä teholla juhannusaatosta 24. kesäkuuta alkaen.

Huvipuisto on siitä lähtien avoinna päivittäin kello 10–21.

– Laajemmat aukioloajat helpottavat alkupäivän jonoja lipunmyynnissä ja porteilla, kun asiakkaat eivät saavu niin yhtä aikaa kuin huvipuiston auetessa kello 12. Pitkä 11 tunnin aukiolo varmistaa sen, että huvipuistopäivä ei kenelläkään lopu kesken, Särkänniemen kaupallinen johtaja Heikki Ihanamäki kertoo tiedotteessa.

Pitkien aukioloaikojen aikana osa huvilaitteista aukeaa ja menee kiinni porrastetusti niin, että lastenlaitteet ovat avoinna aamupainotteisesti ja hurjat laitteet iltapainotteisesti. Osa laitteista on aina avoinna koko huvipuiston aukioloajan.

Myös Food Park Särkäntori on juhannuksesta alkaen avoinna.

– Food Park Särkäntori on suuri terassialue ja kokonaan anniskelualuetta. Alueella toimivat Särkänniemen oma buffetravintola Riemu, pikaruokakioski Suolapala ja churroja tarjoileva uutuuskoju. Tänä kesänä mukana ovat myös korealainen nuudelibaari Haru Haru ja Haapasalon Hatsapuri, Ihanamäki kertoo.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut