Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen seudulle avataan kaksi vesipuistoa juhannuksen jälkeen – Eteläpuisto saa rinnalleen uutuuden

Kangasalan Vesaniemessä aukeaa vesipuisto.

Puisto aukeaa juhannuksen jälkeisellä viikolla keskiviikkona 29. kesäkuuta kello 12.

Vesipuistoa pyörittää T3Park, jolla on vastaavanlainen vesipuisto myös Tampeereen Eteläpuistossa. Eteläpuiston vesipuisto aukeaa päivää aiemmin.

T3Parkin mukaan vesipuiston sijainti Vesaniemessä on otollinen, sillä vieressä ei ole isoa selkää, eikä tuuli pääse puhaltamaan suoraan puistoon. Vedessä ei ole myöskään virtauksia.

Noin 1000 neliön kokoinen vesipuisto on saapunut Helsinkiin ja kuljetettu Pirkanmaalle. Puisto koostuu erillisistä puhallettavista elementeistä, joista kootaan erityyppisiä kokonaisuuksia. Radalla on muun muassa trampoliini, ylitettäviä sekä alittavia esteitä, liukumäki veteen sekä tasapainoesteitä. Lisäksi on luvassa mukavia yllätyksellisiä esteitä.

T3Parkiin pääsee aina tasatunnein ja lippu ostetaan paikan päältä. Kertalippu 55 minuutiksi maksaa 13 euroa ja päiväranneke 39 euroa. Lisäksi myynnissä on erilaisia perhelippuja.

Alaikäraja vesipuistoon on 6 vuotta. Alle 8-vuotiaat pääsevät vesipuistoon vain 18-vuotiaan valvojan kanssa. 8-10-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen valvoja, joka valvoo lasta jatkuvasti vähintään rannalta. Yli 11-vuotias lapsi voi tulla puistoon itsenäisesti huoltajan suostumuksella.

Kaikille puistoon tuleville pidetään ennen sisäänpääsyä info, jossa käydään läpi turvallisuusmääräyksen. Kaikilla puistossa olevilta edellytetään kelluntaliivin käyttöä, joka sisältyy lipun hintaan.

Vesipuistoon otetaan kerrallaan 60 henkilöä, vaikka valmistajan ohjeistuksen mukaisesti puistoon mahtuu 100 henkilöä.

Vesipuistolla olevasta kontista löytyy neljä pukuhuonetta vaatteiden vaihtoon ja lukitsemattomat säilytyslokerot.