Lempäälä järjestää asuntomessut vuonna 2026, asuntomessualue Ideaparkin tuntumaan – "Uudistamme messukonseptia yhdessä Suomen Asuntomessujen kanssa"

Lempäälän kunta ja Suomen Asuntomessut ovat tehneet varaussopimuksen asuntomessujen järjestämisestä Lempäälässä vuonna 2026. Asuntomessuista tulee 160 vuotta täyttävän Lempäälän kunnan juhlavuoden päätapahtuma.

Lempäälän kunta tiedotti asiasta maanantaiaamuna.

Asuntomessut järjestetään vuonna 2026 Saikan alueella Lempäälän kunnan nauhataajaman keskivaiheilla kauppakeskus Ideaparkin tuntumassa. Tulevalle messualueelle on valmistunut asemakaava vuonna 2021, jolloin on jo varattu monipuolinen tonttitarjonta asumiselle. Lisäksi alueelle rakennetaan uusi koulu ja päiväkoti.

– On hienoa saada asuntomessut Lempäälään kunnan juhlavuonna. Asuntomessut ovat olleet aina yksi kävijämäärältään isoimmista kesätapahtumista, joten niiden saaminen Lempäälään on iso piristysruiske niin kunnalle kuin myös yritystoiminnalle. Haluamme tehdä parhaamme, jotta näistä messuista tulee myös entistäkin antoisammat kävijöille. Tämän takia uudistamme messukonseptia yhdessä Suomen Asuntomessujen kanssa, kertoo Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö tiedotteessa

Saikan Asuntomessujen järjestämiseksi Lempäälän kunta ja Suomen Asuntomessut ovat käyneet monipuolisia kehittämiskeskusteluita uudistaakseen Asuntomessuja palvelumallisempaan suuntaan.

– Olemme kuunnelleet tarkasti messupaikkakuntien toiveita. Haluamme kehittää jatkuvasti asuntomessujen konseptia messupaikkakuntia entistä paremmin palvelevaan suuntaan. Uusi hanke- ja sopimusmallimme mahdollistaa messuhankkeen varhaisemman ja tarkemman suunnittelun ja tekee yhteistyöstä vielä avoimempaa. Tämä kaikki tukee messuhankkeen onnistumista. Olen erittäin iloinen, että Lempäälä lähti kanssamme avoimin mielin kehittämään yhteistyömallia ja luomaan uudenlaista messutoteutusta, kertoo tiedotteessa Suomen Asuntomessujen Timo Koskinen, joka siirtyy kesän jälkeen Asuntomessujen operatiivisen johtajan tehtäviin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut