Bonava rakennuttaa Hervantaan uuden kerrostalon – sähköä taloon tuotetaan aurinkopaneeleilla

Bonava ja eQ ovat tehneet sopimuksen 61 asunnon rakentamisesta Tampereelle. Hervantaan valmistuva Asunto Oy Tampereen Havu 2 on toinen korttelin kolmesta asuinkerrostalosta. Se lähtee rakenteille heti ja valmistuu alkusyksystä 2023. Kaikkiaan Bonava suunnittelee Havun kotikortteliin noin 200 asunnon rakentamista.

– Tämä kohde on energiatehokas A-energialuokan talo, jossa muun muassa pääosan kiinteistösähköstä tuottaa rakennukseen asennettava aurinkopaneelijärjestelmä. Bonavalla on Tampereen Hervannassa nyt rakenteilla eQ:lle kaikkiaan 124 asuntoa. Olemme iloisia erinomaisen yhteistyön jatkumisesta, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström tiedotteessa.

Bonavalla on suunnitteilla Hervantaan kolmen asuinkerrostalon investointi, johon rakentuu kaikkiaan noin 200 asuntoa. Asemakaava valmistui toukokuussa 2021, ja Havun kotikorttelin ensimmäisen kohteen rakennustyöt alkoivat jo viime vuoden lopulla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut