Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turtolan Citymarketin remontti valmistui – 600 lisäneliötä, savustamo ja kanabaari

Tampereen Turtolan K-Citymarketin remontti on valmistunut. Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät muun muassa kaupan myymäläkalusteiden vaihduttua uusiin: kaupan jokainen osasto on uusittu niin elintarvike- kuin käyttötavarapuolella.

– Haluamme palvella asiakkaita tuttuun tapaan mahdollisimman hyvin, ja sitä remontillakin tavoiteltiin. Elintarvikeosasto on remontissa uudistettu lattiasta kattoon ja olemmekin saaneet asiakkailta runsaasti kiitosta onnistuneesta yleisilmeestä. Myymäläjärjestelyillä saimme lisää tilaa elintarvikkeille, ja lisätilaa on jaettu eri osastoille, mikä on mahdollistanut valikoimien laajentamisen asiakastoiveiden perusteella, kauppias Marko Vainikainen sanoo tiedotteessa.

Uudet kylmäkalusteet toimivat hiilidioksidilla ja ovat aiempaa energiatehokkaammat ja näin myös ympäristöystävällisemmät. Samalla talotekniikka uudistettiin, mikä pienentää kaupan hiilijalanjälkeä.

Remonttia tehdessä kuunneltiin myös asiakkaiden toiveita.

– Erityisesti kiitosta olemme saaneet Turtola Kitchenin lisäksi myös aiempaa selkeämmistä opasteista, jotka tekevät asioinnista entistäkin vaivattomampaa. Yksittäisistä asiakastoiveista suurin täytetty toive oli pullonpalautuskone TOMRA R1 -koneen eli niin sanotun pullomyllyn tulo Tampereelle, Vainikainen sanoo tiedotteessa.

Suurimmat muutokset on tehty palvelutiskien ruoka-alueella, Turtola Kitchenissä, joka on uudistunut ja saanut valikoimaansa lukuisia uusia toimintoja.

– Uudistuneen Turtola Kitchenin ehdoton kruunu on Turtola Fried Chicken -kanabaari, josta asiakkaamme pystyvät kasaamaan itsepalvelutiskistä haluamansa kana-annoksen kastikkeineen. Asiakkaat rakastavat näitä uutuuksia, onhan Tampere on paitsi Suomen siipipääkaupunki, myös kanapääkaupunki: Tampereella K-ruokakaupoista ostetaan muuta maata enemmän kaikenlaisia kanatuotteita, Vainikainen kertoo.

Samassa yhteydessä Turtola Kitcheniin on avattu maan K-Citymarketeista ensimmäisenä Smokery-savustamo. Savustamossa valmistetaan sekä erilaisia lihoja että kaloja, joita savustetaan hiljalleen jopa 11 tunnin ajan. Alto-Shaam-savustin on ikoninen yhdysvaltalaistuote, mutta savustamossa nojataan vahvasti tamperelaisosaamiseen: yhteistyökumppanina savustamossa on Poppamies.

– Olen tehnyt Poppamiehen kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2007 ja nyt yhteistyömme saa uuden muodon, kun viemme kaupassa valmistettavien tuotteiden maustamisen yhdessä aivan toiselle tasolle. Poppamiehen Marko Suksi on suunnitellut savustettaviin tuotteisiin mausteet ja maustekokonaisuudet, joita kehitämme jatkuvasti vielä eteenpäin. Mukana kehitystyössä on ollut myös palvelutiskeistämme vastaava Iiro Laitinen, joten saimme yhteistyön myötä myös uudenlaista osaamista kaupan omalle väelle, Vainikainen kertoo.

Kana- ja savustustuotteiden lisäksi Turtola Kitchenistä saa myös roomalaista palapizzaa.Valikoimassa pysyvät uusien tuotteiden lisäksi Sushi Take -sushit, kiinalainen ruoka Golden Unicornista sekä kaupan oman kotikeittiön tuotteet.