Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Livelähetyksiä sosiaaliseen mediaan – näin Nokia aikoo elävöittää Pirkkalaistoria

Nokian kaupunki tiedottaa elävöittävänsä tänä kesänä Pirkkalaistorin toritapahtumia keskiviikkoisin järjestettävillä suorilla lähetyksillä.

Niin sanotuissa toriliveissä on ajankohtaisohjelmaa ja musiikkia. Lähetykset alkavat 15. kesäkuuta.

– Keskiviikko on vakiintunut Nokian Pirkkalaistorin viikkotoripäiväksi ja torilla käy useita kauppiaita monipuolisine tuotteineen. Haluamme, että keskiviikot säilyvät jatkossakin hyvinä myyntipäivinä, jotta kauppiaita ja asiakkaita riittää keskiviikkotoreille ympäri vuoden. Kesäajan torilivet tuovat esille Nokian ajankohtaisia asioita ja tapahtumia sekä uudistavat torin ohjelmatarjontaa, sanoo Nokian kaupungin yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu tiedotteessa.

Ensimmäisen toriliven teemana on torialueen kehittäminen.

– Mukana on kaupungin edustajia Nokian kaupunkikehityspalveluista, jotka keräävät kaupunkilaisten ideoita ja palautetta torin kehittämistyön pohjaksi, kertoo tapahtumasisältöä tuottavan Nokialiven Pasi Heino tiedotteessa.

Torilivejen suoria lähetyksiä voi katsoa Visit Nokian Facebook-sivujen kautta. Lähetykset ovat kaikille avoimia ja niitä voi seurata ilman Facebook-tunnuksia.

Pirkkalaistorin istutusaltaiden kivipaasien saumaustyöt viimeistellään lähiviikkoina ja altaisiin istutetaan havuja sekä perennoja. Lisäksi torille asennetaan uusia penkkejä ja yleisilmettä kohennetaan loppuvuoden aikana.

Kaupunki on käynnistänyt Pirkkalaistorin asemakaavan muutoksen, joka mahdollistaa torialueen kehittämisen. Tavoitteena on osoittaa torialueelle rakennusalat ja rakennusoikeus torialueen kehittämisen kannalta tärkeitä rakennuksia ja rakennelmia, kuten esiintymislavaa tai kahvilatoimintaa varten.