Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin ratatyöt vaikuttavat Tampereen kautta kulkevaan junaliikenteeseen juhannuksena

VR tiedottaa ratatöistä, jotka vaikuttavat junien liikennöintiin juhannuksena.

Väylävirasto tekee juhannuksen aikana ratatöitä useilla paikkakunnilla. Töistä aiheutuvat liikennekatkot on ajoitettu niin, että niistä olisi mahdollisimman vähän haittaa matkustajille.

Tähän juttuun on poimittu ne työt, jotka vaikuttavat Tampereen kautta kulkevaan junaliikenteeseen.

Reitti Helsinki–Tampere ja Turku–Tampere

Toijalan ja Tampereen välillä on siltatöistä johtuva liikennekatko perjantaista 24.6. kello 15 sunnuntaihin 26.6. kello 15 saakka.

Toijalan ja Tampereen välisellä rataosuudella kaikki junat korvataan poikkeusaikatauluin liikennöivillä busseilla. Helsingin ja Toijalan välillä kaukojunat kulkevat harvennetuin vuorovälein, lähijunat liikennöivät normaalisti.

Turun ja Tampereen välillä junat korvataan poikkeusaikatauluin liikennöivillä busseilla. Kaikki perjantaina 24.6. ja lauantaina 25.6. Lappiin lähtevät yöjunat perutaan koko reitiltä.

Tampere–Jämsä–Jyväskylä

Jämsän ja Jyväskylän välillä on liikennekatko perjantaista 24.6. kello 3.30 sunnuntaihin 26.6. kello 15.30 saakka. Rataosuudella tehdään tunneli- ja kallioleikkaustöitä.

Junat korvataan poikkeusaikatauluin liikennöivillä busseilla välillä Tampere–Jyväskylä.

Tampere–Keuruu–Jyväskylä

Orivedellä on vaihdetöistä johtuva liikennekatko perjantaista 24.6. kello 3.30 lauantaihin 25.6. kello 3.30 saakka.

Perjantaina 24.6. junat korvataan poikkeusaikatauluin liikennöivillä busseilla koko reitillä. Seinäjoki–Keuruu–Jyväskylä-reitin junat kulkevat normaalisti.

Tiedot kaikista poikkeusaikatauluista ovat näkyvillä vr.fi:n ja VR Matkalla -sovelluksen reittihaussa.