Pirkanmaan osuuskauppa kertoi uudesta Prismasta – "Kysymme muutostöiden edetessä asiakkailta, mitä he toivovat hypermarketiltaan"

Pirkanmaan osuuskauppa tiedottaa uuden Prisman avaamisesta Pirkanmaalla.

Valkeakoskella kauppakeskus Koskikaran yhteydessä toimiva S-market on tarkoitus laajentaa Prismaksi seuraavan parin vuoden aikana.

Pirkanmaan osuuskauppa on visioinut Prismaa Valkeakoskelle jo vuosia. Kasvun vaatimaa kaavamuutosta on jo haettu.

Kauppakeskus Koskikarassa sijaitsevaa S-marketia on tavoitteena kasvattaa remontilla nykyisestä 3 400 neliömetristä noin 5 600 neliömetriin siten, että kauppa laajenee sekä kauppakeskuksen sisällä että uudisosaan.

– Valikoimia pohditaan tarpeiden pohjalta, ja kysymme muutostöiden edetessä asiakkailta, mitä he toivovat hypermarketiltaan. Se on tärkeä vaikuttamisen paikka, sanoo Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas tiedotteessa.

Prisma-hankkeen toteuttaminen Valkeakoskella edellyttää asemakaavamuutosta. Prisman suunnittelua edistetään kaavaprosessin rinnalla. Jos suunnitelmat toteutuvat, Prisma voitaisiin avata vuoden 2024 aikana.

Hankkeen tavoitteena on myös helpottaa liikennöintiä kauppakeskus Koskikaraan: yhtenä aikeena on parantaa Koskikaran asiakasliikennettä uudella ulosajorampilla. Lisäksi suunnitelmissa olevan uuden lastausjärjestelyn myötä raskasta liikennettä saataisiin pois ydinkeskustasta, ja kauppakeskuksen pysäköintipaikkaa laajennettaisiin.

Pirkanmaan osuuskauppa kertoi lokakuussa muuttavansa Tampereen Sokoksen ruokaosaston kaksikerroksiseksi Prismaksi. Myös Ylöjärve S-marketia ollaan kasvattamassa Prismaksi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut