Soilikin Lastentarha pitää aitajuhlan sunnuntaina – Joukkorahoituksen turvin rakennettu aita pelasti tarhan lopettamiselta

Soilikin Lastentarha juhlii sunnuntaina 12. kesäkuuta sekä 25-synttäreitään että aitaa, joka pelasti tarhan lakkauttamiselta. Juhlat ovat kaikille avoimet.

Yksityisen päiväkodin toiminta oli uhattuna, sillä tarha joutui muuttamaan Sumeliuksenkadulta väistötiloihin remontin vuoksi. Päiväkoti päätyi lopulta jäämään pysyvästi väistötiloihin, mutta eteen tuli iso ongelma: päiväkodilla ei ollut aidattua pihaa. Läheisessä Saukonpuistossakaan ei ollut aidattua aluetta.

Apuun tuli vanhempainyhdistys, joka käynnisti pikaisesti mesenaattikampanjan. Sen avulla 20 000 euroa maksaneeseen aitaan saatiin kerättyä 10 000 euroa.

Aitajuhlaa vietetään Saukonpuistossa sunnuntaina kello 15 alkaen. Kello kolmelta alkaa virallinen osuus, jossa pidetään puhe ja leikataan nauha. Kello 15.30 lähtien voi osallistua muun muassa toimintapisteisiin, joissa teemoina on muun muassa nukketeatteri, tanssi ja taide. Lettipisteessä tehdään hiuksiin lettejä.

Päiväkodin sisätiloissa Väinölänkatu 26:ssa on taidenäyttely, jossa on esillä muun muassa lasten tekemiä maalauksia.

Näyttely, avoimet ovet ja toimintapisteet ovat avoinna kello 18 asti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut