Kalevan ABC:lle avataan sporttibaari – "Suunnitelmissa on myös tarjota vähän tavallisesta poikkeavaa aktiviteettia"

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Kalevan ABC:lle sporttibaari. Viime talvena asemalta lopetettiin ABC:n lounasruokailu ja noutopöytä. Tiloissa toimivat jatkossakin Hesburger, Arnolds ja kahvila, mutta myös Sport & Bar Koppi.

Sport & Bar Kopin eväät ovat baarityyliin juomapainotteisia, mutta listalle tulee myös syötävää, kuten siipiä ja hampurilaisia, mutta myös kevyempiä vaihtoehtoja.

– Koppi erottuu edukseen muista sporttipubeista, sillä siellä urheilua ja tapahtumia voi seurata tunnelmallisessa ympäristössä ja usealta kanavalta samanaikaisesti. Kopissa ei tarvitse tyytyä pelkkään Valioliigaan ja Guinness-hanaan. Suunnitelmissa on myös tarjota asiakkaille vähän tavallisesta poikkeavaa aktiviteettia, Pirkanmaan Osuuskaupan pubien ryhmäpäällikkö Marko Lehtinen sanoo tiedotteessa

Koppi remontoidaan liikekeskuksen Teiskontien puoleiseen tilaan, ja baariin tulee yhteensä noin 140 asiakaspaikkaa. Sporttibaarin tila erotetaan Hesburgerista väliseinällä, ja sille tulee oma sisäänkäynti niin ikään Teiskontien puolelle.

Avauksen tavoiteaikataulu on syyspuolella, ja sporttibaarin päällikön rekrytointi on parhaillaan käynnissä. Muiden huoltajien rekrytointi alkaa kesällä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut