Hervantaan ilmestyi viime yönä sata ämpäriä, joissa on pääsylippuja Hervanta Open Air -festivaaleille

Hervantaan vietiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 100 ämpäriä, joissa jokaisessa on kahden päivän pääsylippu Hervanta Open Air -festivaaleille. Ämpäreitä löytyy eri puolilta Hervantaa.

Hervanta Open Air -festivaali järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

– Olen niin innoissani Hervanta Open Airista. Minulla on kaupunginosan kanssa historia. Esimerkiksi vesitornin kahvila oli lempparipaikkojani teini-ikäisenä, festivaalin tuottaja Rowan Rafferty kertoo tiedotteessa.

Hervanta Open Air järjestetään 17.-18. kesäkuuta.

Kuusikkopuiston kentälle sijoittuvalla festivaalialueella esiintyvät Kolmas Nainen, Miljoonasade, Uniklubi, Brother Firetribe, Sara Siipola, Petri Nygård, Klamydia, Jonne Aaron, Dingo ja Portion Boys.

– Kiinnostus tapahtumaa kohtaan nousee hyvää vauhtia, kun festivaali lähestyy. Minulla on vahva tunne siitä, että Hervanta Open Air jää Tampereen kesäfestaritarjontaan pysyvästi. Tällaista on selvästi kaivattu kehittyvään kaupunginosaan, Rafferty kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut