Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Työvuoroja varataan Kangasalla nyt deittisovelluksesta tutulla tavalla – tavoitteena saattaa sote-sijaiset ja työpaikat yhteen

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on innovoitu SoTender-digipalvelu, jossa voi seurata ja ottaa vastaan sote-alan sijaisuuksia. Rekisteröitynyt käyttäjä voi selailla terveys-, vanhus- ja kehitysvammahuollon vapaita vuoroja ja varata sijaisuuden yhdellä pyyhkäisyllä.

Työntekijöille SoTender tarjoaa mahdollisuuden lisätuloihin, osaamisen kehittämiseen ja uusiin työtehtäviin tutustumiseen. Esimerkiksi opiskelijat, vastavalmistuneet tai toisaalla työskentelevät sote-ammattilaiset voivat kerätä kokemusta työtehtävistä ja tutustua, miten työ ja työyhteisöt Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksessa toimivat. Alkuvaiheessa työvuoroja on tarjolla sairaanhoitajille, lähihoitajille, kehitysvammahuollon ohjaajille, hoiva-avustajille ja terveydenhoitajille, mutta tarjontaa laajennetaan muihin sote-palveluihin kehitystyön edetessä. Palvelun teknisen toteutuksen on tehnyt Koivu Solutions.

Rekrytointipalveluun kirjautuneet käyttäjät pääsevät selaamaan vapaita sijaisuuksia ja voivat tilata ilmoituksia uusista vuoroista puhelimeensa tai sähköpostiinsa. Palvelun uusin ominaisuus on mahdollisuus selata vuoroja joko kalenterin tai karttanäkymän perusteella.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän ammattioikeudet tarkastetaan, jonka jälkeen työntekijä voi tehdä varauksia työvuoroihin.