Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voimistelun suurtapahtuma tulee Tampereelle – kaupunkiin odotetaan peräti 11 000 voimistelijaa

Voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada järjestetään Tampereella 9.–12. kesäkuuta. Tapahtumaan odotetaan jopa 11 000 voimistelijaa.

SM-kilpailujen, joukkuevoimistelun maailmancupin ja muiden voimistelukilpailujen ja iltanäytösten lisäksi tarjolla on maksuttomia voimistelunäytöksiä Keskustorilla ja Särkänniemessä, suuri voimistelun kokeilualue Messu- ja urheilukeskuksessa, tubettajat Elina ja Sofia, lastenohjelmista tutut Mimi ja Kuku sekä livemusiikkia keskustorin lavalla.

Tapahtuma ei ole ainoastaan voimistelua jo harrastaville vaan tapahtuman aikana kuka tahansa pääsee helposti kokeilemaan ja kokemaan voimistelun riemun. Voimisteluvälineitä, kuten nauhoja, palloja, keiloja ja vanteita sekä parkourin perusteita voi kokeilla Unisport-areenalla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Tubettajakaksikko Elina ja Sofia vierailee Unisport-areenalla torstaina ja television lastenohjelmista tuttu pari Mimi ja Kuku pitää Voimistelukoulua perjantaina.

Gymnaestradan aikana Keskustorilla on paljon voimisteluesityksiä, salsa ja muu musiikki soi iltaisin sekä voimistelua pääsee myös kokeilemaan Keskustorin kokeilupisteellä.

Ratinannokanpuistossa järjestetään lauantaina jumppamaraton.

Gymnaestrada Tampere tarjoaa myös iltanäytöksiä, joukkuevoimistelun maailmancupin kilpailut, SM-kilpailuja eri lajeissa ja paljon muuta. Tapahtumassa esiintyy myös tanskalaisryhmä National Danish Performance Team ensimmäistä kertaa Suomessa. Ryhmä kiertää ympäri maailmaa esiintyen eri tapahtumissa. Gymnaestradaan saapuu myös noin 400 voimistelijan ryhmä Saksasta.