Maanantaimarkkinat on siirretty Keskustorilta – "Toivottavasti asiakkaat löytävät..."

Keskustorilla vuosikymmenien ajan järjestetyt Maanantaimarkkinat on siirretty Hämeenpuistoon. Muutos ei ole sujunut kivuttomasti, sillä ihmiset eivät ole löytäneet tietään uuteen paikkaan.

– Tämä muutos on meille harmillinen asia, sillä Keskustori on ollut meille tärkeä toripaikka kymmenien vuosien ajan. Markkinat eivät ole oikein lähteneet vetämään Hämeenpuistossa, sillä ihmiset eivät taida tietää, että tapahtuma on siirretty Keskustorilta, Tampereen torikauppiasyhdistyksen tapahtumavastaava Sakari Venäläinen kertoo.

Hän on huolissaan torikulttuurin tilanteesta Keskustorilla. Keskustori on ollut vireä kauppapaikka, mutta torikaupan tulevaisuus on nyt epäselvä.

– Toistaiseksi olemme Hämeenpuistossa ja toivomme, että ihmiset löytävät tiensä sinne.

Maanantaimarkkinat on järjestetty perinteisesti Keskustorilla jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina. Perinne jatkuu nyt siis kesän ajan Hämeenpuistossa, missä tori sijoittuu Puutarhakadun ja Hämeenkadun välille. Tori aukeaa aamulla kuuden maissa, ja myyjien on mahdollista olla paikalla kello 18:aan asti. Seuraava kuukausitori järjestetään maanantaina 6.6. Heinäkuussa markkinat ovat 4.7.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut